FÖR LEVERANS 2019

DavosAfroditePLCH LVCH SKCH HUCH C.I.E
Davos Ebony Naster

HD A, CSNB-fri EU-ua
 cm
Svart
Polskt karaktärstest
CACIB/R-CACIB
BIR/BIM
BIS/BIG
BISS
CERT I POLEN
CERT I UNGERN
CERT I LETTLAND
CERT I ÖSTERRIKE
Polsk Utställningschampion
Slovakisk utställningschampion
Lettisk Champion
Ungersk champion
Klubbvinnare 2017
BIS Hundshow 2017
Vinnare Polen 2017
BIR Österrike rasspecial 2018

 

Jag träffade Davos på World Dog Show 2017 i Lepzig. Jag föll direkt för hans vackra yttre och hans milda trevliga temperament. Han har en mycket vacker riklig päls, vackert kraftigt hanhundshuvud med mörka vackra ögon. Under pälsen finner man en rejäl kropp med utsökt benstomme. Han har vägvinnande vallhundsrörelser. Han är tre år och har två kullar efter sig, födda 2017. Davos är vinstrik och har otaloga BIR, BIG, BIS-placeringar. Han är champion i Polen, Ungern och slovakien. Han vann Polsk Briardspecial 2017.
 KORAD LV JW-14 DKCH NO UCH LVCH CIE Sél.SE-17 Sél Be-17 Sél.NL-18
Afrodite Ein Bayrisches Sonnenkind
HD A, CSNB-fri EU-ua
59 cm
Homozygot svart
MH/UHB
KORAD 405 p
CACIB/R-CACIB
BIR/BIM
2*BIG 4 (SKK)
BIS-2
CERT I DANMARK
CERT/R-CERT I NORGE
CERT I LETTLAND
JUNIORCERT I LETTLAND
4*CERT I FRANKRIKE
CERT I TYSKLAND
NORDISKT CERT
R-CERT i Holland
Dansk Utställningschampion
Norsk utställningschampion
Lettisk champion
Internationel champion (CIE)
Lettisk Junior Vinnare 2014
Kvalificerad till Crufts 2015
Kvalificerad till Crufts 2016
Kvalificerad till Crufts 2019
GK Vallhundstest

"Afrodite" är vår Tyska import. Hon har alla egenskaper jag vill ha i en Briard. Positiv, livlig, snäll och riktigt vacker. Hon har en djup svart päls som är lättskött. Feminint uttrycksfullt huvud, bra kropp och mycket bra rörelser. Hon är en hund som man lägger märkte till då hon har det där lilla "extra". Hon kommer ur en kull på 6 individer där alla är röntgade med HD A. Afrodite har en framgångsrik karriär i utställningsringen. Hon var bla den första Briardvalpen att bli uttagen och delta i Puppy of The Year. Endast 2 år och 5 månader tog hon sitt första championat; CIE. Hon har sedan dess även blivit Lettisk, Dansk och Norsk Champion . Hon är kort sagt vår Tyska juvel! Hon har en kull tidigare, AC/DC-kullen som är riktigt lovande.


 

Mina tankar om denna kull; jag är säker på att detta blir oerhört vackra hundar. Jag tror också att de blir livliga och kontaktsökande. Jag tror att de kommer att få sina föräldrars vänliga sätt. De här valparna passar nog för såväl den utställningsintresserade, tävlingsintresserade och också för den aktiva familjen som vill ha en hund som hänger med på allt. Det blir bara svarta valpar eftersom Afrodite är Homozygot. Jag ser mycket fram emot nya Afrodite-valpar!
Intresserad?
Kontakta mig på Mail; goblinwalley@hotmail.com eller 070-3876886
Säkrast är mail eftersom jag jobbar skift och har lite konstiga tider då jag är anträffbar.

STAMTAVLA

FÖR LEVERANS 2019/2020

BambouDebbyVDH CH
Canis Ferox Bambou

HD A, CSNB-fri, Eu-ua
67 cm
CERT
R-CACIB
CFH Club-Jugend-Champion
Tysk Champion VDHBambou är en pigg, men balanserad och vänlig hund, som är pigg på alla aktiviteter. Träning, arbete, vandring, frisbee, cykling och mer nyligen, rallylydnad tycker han är roligt. När det gäller att lära sig något nytt är Bambou nyfiken, lätt att engagera och inspirerad. Särskilt hänsyn  visar han vår något äldre Briarddam Maeva. Även andra hundar och smådjur är något som Bambou tolererar. Han går tryggt ur vägen, utan att vara skrämmande. Bambou är en riktig solstråle, som är precis överallt .Det har börjats röntga valpar ur hans tidigare kullar och 3 av 5 ur den första kullen är röntgade och alla med A, från den andra kullen är 3 av 9 röntgade och även de med A. Mer info om Bambou på hans egen sida: http://www.briard-bambou.de

 


Nordstjärnan junirovinnare-16 KORAD NO UCH
Goblinwalley Slow and Easy
HD A CSNB-free
62 cm
MH
KORAD 477p
CK
BIR
Norsk utställningschampion
BIS 1 junior på briardspecial"Debby" är en fint linjerad tik med bra benstomme. Hon har en särdeles vacker fawn päls som är lättskött. Hon har riktigt lätta vackra vallhundsrörelser med ett bra driv i steget. Debby kommer ur vår Whitesnake-kull där alla är röttgade och fria på höfterna.

 

 

 

Till Debby har vi valt den vackra Bambou som bor i Tyskland. Han kommer liksom Debby ur linjer med bra HD. I den här kullen förväntar jag mig mentalt bra individer med riktigt bra färger, bara fawn. Hundar som passar den utställnings/tävlingsintresserade.

STAMTAVLA

FÖR LEVERANS  2019/2020

"Dio"LilithDK CH NO UCH Sel. Sve.
Goblinwalley Whiskey In The Jar

HD A, CSNB-fri
MH/UHB
EU-ua
CK
BIR
CERT i Danmark
R-CERT i Norge
CACIB
R-CACIB
Dansk utställningschampion
Norsk utställningschampion
Selectioné Sverige
Gk anlagstest vallningNO JV-16 SE JV-16 NO UCH DKCH C.I.E Sél Be-17
Goblinwalley Sink the Pink

HD B, CSNB-fri
MH/UHB
2*BIS-1 valp
BIG-4 (Finsk KK)
BIR-Baby i Frankrike
BIR-valp på special
BIS-valp på special
CK
BIR/BIM
CERT I NORGE
CERT I DANMARK
CERT I FINLAN`D
NORDISKT CERT
NORDISKT R-CERT
CACIB
NORSK JUNIORVINNARE-2016
SVENSK JUNIORVINNARE 2016
Dansk Utställningschampion
Norsk utställningschampion
C.I.E
Kvalificerad till Crufts 2016
Kvalificerad till Crufts 2017*2

NÄR DU KÖPER DIN VALP PÅ KENNEL GOBLINWALLEY:
När du köper din valp är den vaccinerad, avmaskad, ID-märkt, veterinärbesiktad, registrerad hos SKK samt valpkullsförsäkrad. Att kullen följer Svenska Briardklubbens rekommendationer ser jag som en självklarhet! Valparna växer upp inne hos oss och de har hela huset att vara i när upptäckarlusten tar dom så långt. De är alltså vana vid alla sorters ljud som förkommer i ett hem. Vi tillbringar mycket tid med valparna. Valparna får upptäcka livet i lugn och ro allt efter deras mognadsgrad. De får när tiden är mogen umgås med våra övriga hundar i flocken.
EFTER DU KÖPT DIN VALP PÅ KENNEL GOBLINWALLEY:
"Ansvar efter leverans" är ett av våra motton. Detta innebär att om du inte vill ha kontakt med din uppfödare efter du hämtat din valp så är mina rekommendationer att du bör vända dig till en annan uppfödare. Ett annat motto är att satsa på "kvalitet framför kvantitet". Vi vill ha ett nära samarbete med våra valpköpare därför har vi inte fler kullar än att vi kan stötta varje valpköpare. Vi hoppas och tror på en ömsesidig kontakt. Vi anordnar varje år ett Kennelläger som är mycket populärt och uppskattat bland våra valpköpare. Till kennellägret hyr vi in mycket kompetenta hundtränare. På lägret koras också ÅRETS GOBLINMÄSTARE . Vi hjälper också till att anordna träningshelger när valpköparna önskar. Vi anordnar MH och Korningar för våra "valpar"! Dessutom kan du alltid nå oss om och när det skulle uppstå något du undrar över.
Vill du också bli en av vårat gäng härliga valpköpare?
Kontakta oss!
070-387 68 86
goblinwalley@hotmail.com
Jag har några krav på dig som valpköpare;
1.) att hunden HD-röntgas mellan 12-18 månader a
2.) tt hunden MH-testas och då helst på det MH som vi anordnar för kullen
3.) att den får vara den familjemedlem som den förtjänar.
Känner du att du vill ge en "Trollunge" ett gott varaktigt hem, tveka inte utan ring eller skicka oss ett mail!!

Katarina Ränssi
Gröntuv 182
s-785 30 GAGNEF
SWEDEN
MOBIL +46 (0)70- 387 68 86

goblinwalley@hotmail.com

Tillbaka